Archívum
Önkormányzatok Napja 2007
Kedves Olvasó!

A Helyi Önkormányzatok Napja 2007. központi rendezvényén az érdekszövetségek képviselői közül én is felkérést kaptam az önkormányzatisággal kapcsolatos helyzetértékelésre. Belátom, túl mélyre sikerült nyúlnom, már ami a mondanivalót és a terjedelmet illeti, így jelentősen túlléptem a megadott időkeretet. Fegyelmezetlenségem miatt ezúton kérek elnézést elsősorban az engem követő szónoktól, Csabai Lászlóné polgármester asszonytól, aki a Megyei Jogú Városok képviseletében tartott előadást.
Vállalván azonban az Olvasó neheztelését is, a szeptember 28-án az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Színháztermében elhangzottakat teljes terjedelemben adom közre. Türelmét köszönöm.
Szabó Gellért
Bővebben...
 
Becze Lajos kitüntetése 2007-ben

Gratulálunk!

Becze Lajosnak, a Magyar Faluszövetség nyugalmazott elnökének, Tar község nyugalmazott polgármesterének, közel 52 éven át nyújtott közszolgálati tevékenysége elismeréseként (amelyből 6 évet tanácselnökként, 16 évet polgármesterként töltött) külön kiemelve a Magyar Faluszövetség megalakításában és 16 éven át történő vezetésében betöltött szerepét, a Köztársasági Elnök a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozatát adományozta.

 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 10 - 11 / 11